SUBVENCIÓ PER A ACTUACIONS DURANT LES NEVADES
SUBVENCIÓ PER A ACTUACIONS DURANT LES NEVADES La Diputació de Girona ha concedit un ajut per fer front a les despeses i compra de material amb motiu de les nevadesLa Diputació de Girona ha atorgat a l’Ajuntament d’Olot una subvenció de 1.991,68 € destinada a les despeses generades per les actuacions municipals requerides durant les nevades. En concret, l’ajuda contempla les reparacions i manteniment de vehicles, serveis externs de retirada de neu així com a l’adquisició de la potassa i el clorur càlcic.

 

Una de les mesures que l’Ajuntament d’Olot realitza cada any és la instal·lació de contenidors de sal a diferents punts de la ciutat. Consten d’una obertura a la part superior que serveix de fàcil accés per recollir la sal del seu interior (cadascun amb una capacitat d’uns 500 quilos). Es distribueixen els punts de recollida de sal perquè en facin ús els ciutadans que ho necessitin en una iniciativa que compta amb el suport econòmic de la Diputació de Girona. De mitjana, l’Ajuntament d’Olot reparteix cada any 10.000 quilos de sal de desgel.

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat