CORONAVIRUS
CORONAVIRUS Activació del Pla de Protecció Civil Municipal per prevenir el contagi del coronavirus
 

L’Ajuntament d’Olot ha activat aquest matí el Pla de Protecció Civil Municipal en fase d’alerta arran de l’activació, també en fase d’alerta, del Pla d’actuació del PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc. També pels diferents comunicats que han anat emetent els departaments de Salut i la resta de la Generalitat de Catalunya. Arran de l’activació en fase d’emergència 1 del Pla d’actuació del Pla PROCICAT el pla de protecció civil municipal ha passat a fase d'emergència 1.

 

 

Així, es segueixen les recomanacions rebudes per la Generalitat per evitar al màxim les aglomeracions i promoure la prevenció de contagis del coronavirus.

 

 

L’equip de govern es reuneix periòdicament, per fer seguiment i avaluar la situació, establir mecanismes de prevenció de contagis i planificar l’organització dels serveis en funció de l’evolució en els contagis de COVID-19, seguint sempre les directrius del departament de Salut de la Generalitat.

 

 

Fruit de les recomanacions de les que tenim coneixement actualment, i com a mesura preventiva, s’ha decidir suspendre durant quinze dies des d’avui mateix, dijous 12 de març, les següents activitats municipals:

  • Mercat Setmanal
  • Activitat dels casals d’avis
  • Actes i esdeveniments culturals i esportius durant els pròxims 15 dies
  • Jornades com la dedicada a la Formació professional “Siguem PRO” programada per al dia 17 de març i el Garrotxa Emprèn
  • Paral·lelament, s’ha modificat la programació inicial del Festival Mini programat per aquests propers dies. 
 

Aquest migdia la Generalitat ha acordat el tancament, a partir d'aquest divendres, de tots els centres educatius de Catalunya (consulteu acord aquí).

L’Ajuntament d’Olot ha acordat el decret de mesures preventives, de protecció i organitzatives de l’Ajuntament d’Olot per a tot el personal del consistori, organismes autònoms, DinàmiG, GUOSA,
FES / Fundació d'Estudis Superiors d'Olot i Museus d'Olot que determina:

-Extremar precaucions sobre les mesures higièniques personals.
- Suspensió de cursos, jornades i congressos de caràcter presencial organitzats per l'ajuntament així com els seus organismes autònoms o per altres centres de formació dels empleats públics.
- Posposar la celebració de proves selectives d'accés a l'ocupació pública.
- Evitar realitzar reunions presencials.
- Prioritzar l’atenció telefònica i digital. Només s'atendrà presencialment concertant cita prèvia.
- Posposar els viatges de treball.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat