CANÇONS D'AMORS I DE GUERRES AMB GEMMA HUMET, PAULA ARBÓS I CAROL ROVIRA
CANÇONS D'AMORS I DE GUERRES AMB GEMMA HUMET, PAULA ARBÓS I CAROL ROVIRA Aquest divendres 15 de gener, a les 21 h, al Teatre Principal d’OlotHistòries reals de lluita i resistència, de presons i tortures, de fam i pobresa, de pèrdua i dolor són relatades per un recull de cançons que musiquen l’amor i la guerra. Un espectable que parteix del projecte de final de carrera de l’ESMUC de Gemma Humet en què s’homenatgen les víctimes de les guerres i els genocidis.

Cançons d’amors i de guerres acompanya a fer un exercici de memòria històrica. Dóna a conèixer a l’activista catalana Neus Català, les dones del camp de Ravensbruck i les Tretze roses en un escenari on hi trobarem tres actrius – Gemma Humet, Carol Rovira i l’olotina Paula Arbós- acompanyades per Carlos Morera amb el piano i el bandoneó. Un espectacle ple d’emocions de pena, de ràbia, de pèrdua i de dolor amb el qual es vol retre homenatge a les persones que han hagut de patir i pateixen les conseqüències de les guerres.

El preu per de l’entrada és de 4 a 10 euros anticipada i de 6 a 12 euros a taquilla i es poden comprar de forma anticipada a www.olotcultura.cat, al Teatre i a Can Trincheria, o des d’una hora abans de començar a la taquilla del Teatre Principal d’Olot. Aquest espectacle és el primer de l’itinerari que porta per títol De la República a la Transició, del qual en formen part propostes de teatre, música i exposicions relacionades amb aquest període històric.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat