L’IME ESTRENA PÀGINA WEB
L’IME ESTRENA PÀGINA WEB S'ha posat en funcionament aquesta setmanaAquest dilluns ha entrat en funcionament la nova pàgina web de l’Institut Municipal d’Educació i Joventut amb la voluntat d’esdevenir una plataforma útil, funcional i atractiva al servei dels ciutadans/es i dels agents educatius de la ciutat. Amb la posada en marxa del web ime.olot.cat, s’aconsegueix una major visibilitat a la xarxa i un millor  servei als usuaris.

La nova web de l’IME és fruit d’un treball conjunt entre els tècnics i les tècniques d’educació i joventut i els assessors informàtics que els han guiat i acompanyat en aquest procés.  Un procés, que ha servit per reflexionar i revisar quins continguts hi havia d’haver a la nova web i, sobretot, com els volíem presentar. Aquest espai és un punt més de trobada entre la ciutat i l’IME i, per tant, un espai de relació directe que hem ampliat i que hem volgut cuidar al detall. A més a més, la incorporació recent de l’àrea de Joventut a l’IME a permès ampliar l’oferta de serveis, de projectes i d’informació del web.

La regidora de Joventut, Mar Roca, ha explicat que “hem posat en marxa la nova pàgina web amb la voluntat que sigui més atractiva, però sobretot útil i al servei de les persones”. Un espai web complet on es pot trobar tota la informació que qualsevol persona pot necessitar en relació al món educatiu de la nostra ciutat i/o comarca i pensat per fer-ne una experiència agradable a l’abast de tothom. Presentem una plataforma amb molta imatge, intuïtiva i que permet que s'integri amb altres webs, xarxes socials i/o serveis telemàtics. Un nou espai informatiu i de consulta, permanentment actualitzat i que acosta la nostra activitat, la filosofia de ciutat educadora i els nostres serveis a tothom.

L’anterior pàgina web ha acollit, en els darrers 9 anys, més de 669.000 visites i ha acostat la feina de l’IME a la gent. Per poder continuar oferint un bon servei, s’ha fet necessari adequar-la als nous temps i a les noves exigències tècniques que la xarxa requereix. I com que “Educar és un repte de tots”, des de l’IME conviden tothom a visitar-la i a descobrir les novetat que s’hi han incorporat. 


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat