EXCEL.LENTS DADES TURÍSTIQUES AQUESTA SETMANA SANTA A OLOT
EXCEL.LENTS DADES TURÍSTIQUES AQUESTA SETMANA SANTA A OLOT De dijous a diumenge, l'ocupació ha estat del 86% i durant dos dies s'ha penjat el cartell de complertLa Setmana Santa ha deixat molt bones xifres d’ocupació a Olot. Des de dijous i fins diumenge, els allotjaments han omplert el 86% de les places disponibles, una xifra que representa un augment del 3% en relació a l’any passat. El dia amb ocupació rècord ha estat el divendres i el dissabte quan els establiments de la ciutat han penjat el cartell de complert. Les bones dades d’ocupació s’han ampliat a tota la Setmana Santa. Des del divendres dia 18 de març i fins al diumenge de Pasqua, l’ocupació mitjana ha estat del 68%, 9 punts més que al 2015.

 

El visitant que majoritàriament ha visitat aquests dies Olot ha arribat procedent de Barcelona (56%) i ha tingut la natura com a motivació principal per visitar la ciutat. El Volcà Montsacopa i el Parc de la Zona Volcànica són els dos indrets pels quals més s’han interessat els visitants que aquests dies han arribat a Olot. També s’ha ofert molta informació de la Ruta modernista i la Via Verda.

 

Aquesta Setmana Santa, l’Oficina de Turisme d’Olot ha atès 1.446 persones. A aquesta xifra cal afegir-hi les 167 persones que s’han dirigit al quiosc informatiu situat al Vial Sant Jordi. Des del dijous passat i fins aquest diumenge, s’ha tornat a posar en marxa aquest punt informatiu que, es va instal·lar per primera vegada al Vial Sant Jordi coincidint amb els caps de setmana dels mesos d’octubre i novembre. Per Setmana Santa, el quiosc ha tornat a esta operatiu, tot i que en una ubicació diferent del mateix Vial per oferir informació turística a totes les persones que accedien a Olot per aquest sector de la ciutat.

 

La Setmana Santa, doncs, que ha deixat unes magnífiques xifres d’ocupació a Olot a l’espera que la ciutat aculli nous esdeveniments, com el Sismògraf, la sortida de la Trailwalker i la Fira de la Primavera del Primer de Maig.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat