PROGRAMACIÓ DEL TERCER TRIMESTRE – L'IDEAL - OJG
PROGRAMACIÓ DEL TERCER TRIMESTRE – L'IDEAL - OJG Consulteu les activitats d'aquesta primaveraHi ha algunes novetats importants, com per exemple el taller de HIFT o entrenament funcional d'alta intensitat, on els joves emprenedors de l'empresa C-ACTIU oferiran un taller introductori per tal de millorar la salut, tot gaudint del medi natural. També es proposa una classe magistral d'escacs per millorar la tècnica i aprendre dels millors jugadors d'escacs de la comarca. L’oferirà el CLUB ESCACS OLOT i serà una activitat que complementarà la primera "Lliga amateur jove d'escacs de l'IDEAL-OJG, una proposta per demostrar les qualitats damunt del tauler i poder jugar moltes partides amb gent diferent.

 

Una altra novetat és la primera edició del Concurs literari contra la discriminació de gènere, un concurs de relats curts per evidenciar amb paraules que, encara hi ha molta feina per fer en molts àmbits, i un és el gènere. Els relats poden explicar experiències reals o inventades.

 

 

També s'ha programat una xerrada amb l'escriptora afganesa Nadia Ghulam, autora del llibre "El secret del meu turbant". Aquesta autora per sobreviure al seu país es va fer passar per un home durant molt de temps. En la seva visita a Olot, presentarà el seu nou llibre "La Primera estrella del vespre".

 

La programació de L’Ideal-OJG també torna a oferir la possibilitat a qualsevol jove de la comarca de convertir-se en diable per un dia de la mà de l'entitat PIM PAM PUM FOC.

 

Podeu consultar aquesta i la resta d’activitats a la pàgina web lideal.olot.cat o bé dirigint-vos al propi IDEAL-OJG.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat