LA CONSULTA DEL CORREBOU, A PRINCIPIS DE JUNY
LA CONSULTA DEL CORREBOU, A PRINCIPIS DE JUNY A partir del dia 1 de juny i fins al dia 7, els ciutadans d’Olot podran votar si volen o no correbous per Festes del TuraL’Ajuntament d’Olot va contractar la setmana passada el sistema de votació electrònica per als processos participatius. La Junta de Govern Local del 7 d’abril va  acordar la contractació a l’empresa Valoretica SL del sistema informàtic que ha de permetre la celebració de consultes ciutadanes a Olot. Tal com va informar l’alcalde Josep M. Corominas, la primera de les consultes serà sobre el correbou.

 

La votació començarà el dimecres 1 de juny a les 8h del matí i s’allargarà fins al dimarts 7 de juny a les 8 de la tarda. Durant tots aquests dies els ciutadans d’Olot podran decidir si volen que hi hagi o no correbou per Festes del Tura. Podran votar totes les persones que estiguin empadronades a Olot abans de l’1 de març de 2016 i que tinguin 16 o més anys (han d’haver complert aquesta edat abans que comenci el període de votació).

 

La consulta del correbou es farà per internet a la pàgina web de l’Ajuntament d’Olot i caldrà identificar-se amb el DNI i amb la contrasenya que cada persona rebrà a casa. La tramesa postal es realitzarà durant el mes de maig. Per tant, si abans del dilluns 23 de maig no s’ha rebut la contrasenya caldrà dirigir-se a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà d’Olot perquè puguin generar nou codi. 

 

Les persones que no tinguin accés a internet o bé que necessitin ajuda per votar podran adreçar-se a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Olot i a altres equipaments públics de la ciutat que aquestes properes setmanes es faran públics. Com també es donarà a conèixer el text de la pregunta de la consulta.

 

“Demano als olotins que s’impliquin en la consulta i que ens facin arribar la seva opinió, per decidir si hi haurà o no correbou per Festes del Tura” ha explicat l’alcalde aquest matí. Josep M. Corominas també ha afegit que “des de l’Ajuntament volem estimular la participació, fomentar el debat i animar tothom perquè participi de la consulta”, la primera de les que l’Ajuntament d’Olot organitzarà aquest 2016. A la tardor, els ciutadans d’Olot podran votar les tres propostes que resultin finalistes del procés per a la transformació del Firal.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat