AQUEST DISSABTE LA TRAILWALKER TORNARÀ A SORTIR D’OLOT
AQUEST DISSABTE LA TRAILWALKER TORNARÀ A SORTIR D’OLOT 435 equips participaran de la prova, que començarà a les 10h dels terrenys de l'antiga estacióAquest dissabte 16 de abril a les 10 h del matí des del recinte firal d’Olot, els 435 equips de 6 persones inscrits a la Oxfam Intermón Trailwalker començaran el seu repte de córrer 100 quilòmetres en menys de 32 hores per la lluita contra la pobresa i el dret d’aigua.

 

Aquesta és la primera vegada a la història de la Trailwalker que les inscripcions es van tancar amb dos mesos d’antelació després d’arribar al número màxim d’equips. Per aquest motiu, aquest dissabte a la sortida de la Trailwalker podrem veure uns 2.550 participants disposats a enfrontar-se al repte esportiu per equips que porten mesos preparant.

 

Cada equip de la Trailwalker està format per 4 persones que hauran de fer junts la totalitat del recorregut i 2 persones més que els faran de suport. A més d’entrenar, els equips porten mesos recaptant donatius de familiars, amics, coneguts i empreses per poder participar a la Trailwalker que serviran per finançar els més de 400 projectes que Oxfam Intermón té per tot el món. El regidor de Promoció de la Ciutat, Estanis Vayreda, ha destacat "el ressò i la resposta de la prova, la implicació dels equips -una dotzena són d'Olot i comarca- i la mobilització dels voluntaris". 

 

Entre tots els equips ja han recaptat més de 862.000€ a aquesta 6a edició del Trailwalker. En total, entre els equips participants de les comarques gironines i Madrid, s’espera superar el milió d’euros, que Oxfam Intermón destinarà a la lluita  contra la pobresa i el dret a l’aigua. Per aquest motiu, la Trailwalker és el repte esportiu i solidari per equips amb una recaptació més elevada.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat