AQUEST CAP DE SETMANA, FIRA DE L'EMBOTIT
AQUEST CAP DE SETMANA, FIRA DE L'EMBOTIT Hi participen 70 parades i Castella la Manxa és el territori convidatAquest cap de setmana torna una edició més de la Fira de l’Embotit d’Olot amb l’objectiu «de prestigiar aquest producte i el seu productor» i de posicionar-la dins del calendari firal català. Enguany, al Firal olotí hi haurà 70 parades d’alimentació, apostant decididament pels productes d’elaboració pròpia (embotits, formatges i cerveses) pel producte de temporada. El regidor de Promoció Econòmica Estanis Vayreda ha subratllat “la consolidació de la Fira que posa en valor un dels nostres grans actius, com és la gastronomia, amb embotits, formatges, cervesa, entre altres productes que es podran trobar aquest proper cap de setmana a Olot”.

Es manté el protagonisme de les associacions i col.lectius relacionats amb el producte agroalimentari i d’elaboració pròpia, i una potent oferta gastronòmica, lúdica i comercial complementària: demostracions de cuina de la mà del col.lectiu Cuina Volcànica, tastos d’embotits històrics de diferents llocs del món, el sisè concurs d’embotits casolans, una demostració de l’especejament del porc a càrrec de l’Associació de placers del Mercat d’Olot.

La programació de la Fira de l’Embotit 2016 (consulteu programació) comptarà amb la Granja d’animals, que aquest any es podrà visitar tant aquest dissabte 12 de març com diumenge 13. El dissabte a les 6h de la tarda al capdamunt del Firal tindrà lloc l’espectacle infantil Queviures de la companyia De Parranda. Seguint la iniciativa iniciada l’any passat, s’ha escollit Castella la Manxa com a territori convidat d’aquest any. Així, s’oferiran tastos del reconegut formatge manxego, juntament amb actuacions de folklore durant el cap de setmana.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat