BITELS PERA NADONS
BITELS PERA NADONS El concert tribut a The Beatles, aquest dissabte al Teatre PrincipalAquest espectacle concert se centra en el grup més popular de la història: The Beatles. La voluntat de la proposta és apropar les arts escèniques als més petits utilitzant un llenguatge contemporani i no infantilitzat. La música té un volum adient per als més petits però sense perdre l’autenticitat dels concerts per a adults.

Grans i petits participen activament en l’espectacle cantant, ballant i creant plegats peces musicals amb diferents instruments, sense prejudicis, només amb la idea d’experimentar la força de la música en grup, i els nens poden entrar lliurament a l’espai escènic.

Bítels per a nadons és una proposta de la companyia La Petita Malumaluga, que està especialitzada en espectacles d’arts escèniques per a nadons i nens fins a 6 anys. Els seus responsables compten amb una llarga experiència en el camp de la pedagogia i la interpretació.

EDAT RECOMANADA: de 6 mesos a 3 anys
PREU: 8 euros. Venda a www.olotcultura.cat, al Teatre i a Can Trincheria.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat