EL MOT PROMOU UN BOOKCROSSING
EL MOT PROMOU UN BOOKCROSSING Aquest dilluns comença un joc per xarxes socials per trobar algun dels 30 llibres que s’han deixat a llocs públicsCoincidint amb el festival de literatura MOT, del 7 al 16 d’abril, s’ha impulsat a Olot un passallibres, en anglès bookcrossing. Consisteix a deixar exemplars de llibres en llocs públics per tal que qui els trobi els agafi, els llegeixi i els torni a deixar en un lloc públic, de manera que els retrobi una altra persona i així vagin passant per diferents mans. S’han distribuït per la ciutat una trentena de llibres, tots ells dels autors que participaran a l’edició del festival MOT d’aquest 2016. Tots els llibres porten el missatge: “Llibres abandonats, llibres retrobats”, on s’explica el funcionament del bookcrossing.

A, més, a partir d’avui dilluns 7 de març i fins al divendres 11, es farà un joc a través de les xarxes socials del festival MOT. Cada dia es donarà una pista sobre un establiment públic on s’haurà deixat una de les novel.les, i la primera persona que hi vagi se la podrà endur. Els llibres que es repartiran a través d’aquest joc són: Charlotte, de David Foenkinos; Coronel Lágrimas, de Carlos Fonseca; Jo no hi era però me’n recordo-Hagiografia de Quico Pi de la Serra, d’Alejandro Crimi; El impostor, de Javier Cercas, i La pell de l’altre, de Maria Barbal.

Podeu seguir el MOT a les xarxes a Twitter (@FestivalMOT), a Facebook (facebook.com/festivalMOT) i a Instagram (@MotFestival)


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat