DETECTAT UN CAS POSITIU DE CORONAVIRUS A L’ESTIU RIU
DETECTAT UN CAS POSITIU DE CORONAVIRUS A L’ESTIU RIU És un infant del casal d’estiu que,seguint les indicacions de Salut, s’ha aïllat a casa. S'han confinat les persones amb qui ha estat en contacte
 

Un infant que participava al casal d’estiu del Pla de Dalt ha donat positiu per coronavirus. Els responsables de Salut han comunicat els resultats de les proves per COVID-19 aquest dijous 20 d’agost al migdia. Seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, des de l’organització de l’Estiu Riu s’ha informat a les famílies dels infants que hi han estat en contacte perquè iniciïn l’aïllament fixat per aquests casos. Es tracta d’un total de 20 nens i nenes, a més dels 6 monitors del casal d’estiu d’Olot que han coincidit amb la menor. Tot i que l’Estiu Riu s’ha organitzat en grups de 10 infants i no s’ha permès el contacte entre ells, el fet que la participant prengués part del casal en horari de matí, dinar i tarda ha obligat a confinar més d’un grup.

 

Des del Departament de Salut es realitzarà un seguiment de totes les persones que s’han hagut d’aïllar de forma preventiva, tal com es va fer amb l’anterior cas positiu per coronavirus detectat a l’Estiu Riu, amb el qual no manté cap relació.

 

Mentrestant, l’Estiu Riu continua amb totes les activitats programades. La setmana que ve és l’última dels casals que seguiran amb normalitat, també al Pla de Dalt, amb monitors i monitores que no han estat en contacte amb el cas detectat.
imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat