INICI CANVI DE CIRCULACIÓ PER OBRES A LA PLAÇA CLARÀ
INICI CANVI DE CIRCULACIÓ PER OBRES A LA PLAÇA CLARÀ Avui arrenquen els treballs per construir un nou edifici que s’allargaran fins al maig del 2021
 

A partir d’aquest dimarts 25 d’agost ha quedat tallat al trànsit el carril de circulació entre la Plaça Clarà i el carrer Mulleras. Aquest canvi en la circulació viària de la ciutat ve derivat de l’inici de les obres de construcció del nou edifici a les instal·lacions de l'antiga benzinera.

 

Mentre durin aquestes obres es recomana com a itinerari alternatiu per arribar al carrer Mulleras, Plaça Mercat i carrer Lorenzana que es pugui utilitzar la Ronda Fluvià i l'encreuament amb el carrer Marià Vayreda. S’hi podrà arribar pel carrer Vilanova (des de la Plaça Clarà) o bé pel carrer València i Plaça Espanya (des del passeig de Barcelona).

 

Tot i que el carril al carrer Sant Esteve i el carrer Pare Roca no es tallarà a la circulació, per descongestionar el trànsit a la Plaça Clarà es recomana que, per anar des de l’avinguda Santa Coloma fins l'avinguda Reis Catòlics, al Pla de Baix o bé cap al carrer Monsalvatje, la zona del Firalet, el barri del Morrot o per arribar a l'Escola Pia es pugui utilitzar el carrer Ramon i Cajal, Marià Jolis Pellicer i Pou del Glaç. L’objectiu és evitar, en la mesura del possible, l’ús dels carrers més propers a la Plaça Clarà per evitar possibles afectacions al trànsit viari.

 

D’altra banda, i per tal facilitar la circulació pel carrer Panyó, s'ha invertit el sentit del tram superior. D’aquesta manera, mentre durin les obres, l'entrada serà per la Plaça Clarà i la sortida pels carrers Concepció Vayreda i Vilanova. El tram inferior es mantindrà com en l’actualitat, sense canvis de circulació.

 

Per compatibilitzar les obres amb la mobilitat a peu, es posarà en marxa un pas de vianants amb semàfor entre el carrer Panyó i la Plaça Clarà. Els treballs de construcció del nou edifici està previst que s’allarguin fins a finals de maig de l’any vinent.

 

L’Ajuntament d’Olot demana disculpes de forma anticipada per les molèsties que les obres puguin ocasionar als veïns de la zona i de la ciutat. En cas de dubtes o qualsevol incidència es recomana posar-se en contacte amb l’Àrea de Territori de l’Ajuntament d’Olot al telèfon 972 27 91 25 o bé contactant amb la Policia Municipal d’Olot al telèfon 972 27 91 33.  

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat