MICRO-SHAKESPEAREARE, L'ESPECTADOR ÉS EL PROTAGONISTA
MICRO-SHAKESPEAREARE, L'ESPECTADOR ÉS EL PROTAGONISTA Laitrum Teatre i Toti Toronell presenten una curiosa proposta shakespeariana.Aquest dissabte 21 de novembre, a les 6 de la tarda, a la sala La Carbonera del Teatre Principal d’Olot es podrà veure una adaptació de l’obra de Shakespeare, molt propera a l’espectador, que forma part del cicle In between.

Humor, amor, intriga, mort, venjança, crispetes, actors que no són actors i un públic entregat són els ingredients que fan d’aquest un espectacle tan especial. El muntatge consisteix en una sèrie de teatrets dins els quals gaudirem de 8 minuts de diferents obres del dramaturg anglès. Un espectador estarà darrere el teatret i, mentre vagi rebent instruccions a través d’uns auriculars, interpretarà i mourà els objectes. Un altre espectador veurà els diferents fragments de l’obra de Shakespeare des de l’altra banda a través dels auriculars. Els teatrets han estat creats, a més, per l’artista Quim Domene. Aquesta serà la primera vegada que una companyia catalana coprodueix amb el National Theatre of Great Britain.

El preu de l’entrada per aquest espectacle és de 9 euros. Les entrades anticipades es poden comprar a través d’internet a www.olotcultura.cat, al Teatre i a Can Trincheria.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat