SOL.LICITUDS PER ALS PISOS DE LLOGUER SOCIAL
SOL.LICITUDS PER ALS PISOS DE LLOGUER SOCIAL Fins al 16 de setembre està obert el termini per als habitatges, destinats a la gent gran, famílies monoparentals i menors de 35 anysJa s'ha obert el termini de sol·licituds per als 28 habitatges que l’Ajuntament d’Olot i la Generalitat van comprar per destinar-los a lloguer social. Els pisos, situats al carrer Abat Racimir i Josep M. Capdevila, van ser adquirits a principis del mes de maig mitjançant el dret de tanteig i retracte en una compra conjunta que, per la seva importància, va ser la primera d’aquestes característiques que es va realitzar a tot Catalunya.

 

Els habitatges tenen una superfície que va des dels 45,95m2 als 91,40m2 (d’una a tres habitacions) amb plaça d’aparcament vinculada a cada vivenda. El preu del lloguer oscil·la entre els 221,46 euros als 368,73 euros al mes i s’hi podran acollir els col·lectius gent gran, famílies monoparentals i joves menors de 35 anys. Podeu consultar les bases de la convocatòria a la pàgina web de l’Ajuntament www.olot.cat.

 

El termini de presentació de sol·licituds ha començat amb el mes d'agost i s’allargarà fins al 16 de setembre. Per a més informació, cal dirigir-se a l’Oficina Local d’Habitatge, a la primera planta de l’Ajuntament d’Olot. 
 

Rehabilitació de façanes

Mentrestant continua oberta la convocatòria de subvencions per a la rehabilitació de façanes. S’hi poden acollir els habitatges plurifamiliars construïts abans de 1950 i que iniciïn obres d’arranjament, millora o rehabilitació de façanes. Es preveu ajudes del 50% de l’import de l’actuació realitzada fins a un màxim de 3.000 euros per edifici. Les sol·licituds s’han de presentar a l’Oficina Local d’Habitatge d’Olot fins al 31 d’agost.  imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat