FINALITZA EL CURS DE DIRECCIÓ DE RRHH D'ESADE
FINALITZA EL CURS DE DIRECCIÓ DE RRHH D'ESADE Aquest dissabte s'ha fet l'acte de lliurament de diplomesAquest dissabte ha tingut lloc a la FES el lliurament de diplomes del Curs de Direcció de RRHH que l’escola de negocis ESADE va portar a Olot del 30 d’octubre al 28 de novembre. El curs, de 39 hores de durada i dirigit per Cristian Rodríguez-Farrera (cap de RRHH a Vueling) ha comptat amb la participació de 10 alumnes, 6 dels quals eren caps de RRHH.

Provinents de les comarques de l’Alt Empordà, el Barcelonès, la Garrotxa i el Gironès, els participants van coincidir a destacar que la principal virtut d’aquesta formació ha estat el perfil professional dels docents. Un equip format per professionals que viuen la gestió dels RRHH al dia a dia a les seves empreses i que traslladen la seva experiència professional i diària a la docència. La col.laboració de la FES amb ESADE segueix el 2016 amb el “Programa de Màrqueting i Vendes. Direcció Comercial”, adreçat a directius, que arranca el proper 25 de febrer a Olot.

Més informació a fes.olot.cat


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat