BONAVISTA ACULL LA PRIMERA SESSIÓ INFORMATIVA DELS SERVEIS MUNICIPALS
BONAVISTA ACULL LA PRIMERA SESSIÓ INFORMATIVA DELS SERVEIS MUNICIPALS És una de les accions escollides en els primers pressupostos participatius d’OlotBonavista ha estat el primer barri que ha acollit lloc la sessió informativa sobre els serveis municipals. La xerrada ha tingut lloc aquest dimecres 17 d’octubre al casal de Bonavista i ha anat a càrrec de la responsable de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Olot, Carme Juanola i de Carme Sans i Sandra Casado, del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa. A la sessió, que s’ha concebut com un espai d'informació, comunicació i diàleg entre l'Ajuntament i els barris, s’han explicat els diferents canals i maneres de posar-se en contacte amb l’Ajuntament així com dels projectes i convocatòries d’ajuts que estan a disposició dels ciutadans. Des del Consorci també s’han informat dels serveis que s’ofereixen d’atenció a les persones.

 

Les sessions informatives sobre els serveis de l’Ajuntament és una de les primeres accions que es porten a terme dels pressupostos participatius d’Olot. Amb 240 vots, va ser la quarta iniciativa més votada de les propostes guanyadores: la primera va ser el circuit natural Moixina-Pla de Llacs (269 vots), seguida de les jornades de la dona (261 vots), la

mobilitat sostenible: Olot amb bicicleta

(254 vots). A continuació, els veïns i les veïnes dels barris de Batet, Bonavista, Pequin, Les Fonts i Sant Roc van escollir l’espai l’espai de trobada dinamitzat al parc del carrer Gòdua (191 vots) i els elements de la faràndula de Sant Roc (188 vots).

 

Un total de 772 persones (7,99%) van votat els primers pressupostos participatius d’Olot, que va obrir la votació el passat 5 de maig i es van tancar el diumenge 20 de maig. 9.662 persones de 16 o més anys van poder escollir les actuacions de millora de la ciutat sorgides en el procés participatiu iniciat a principis d’any.

 

Per a més informació consulteu pressupostosparticipatius.olot.cat i la pàgina web de l’Ajuntament d’Olot www.olot.cat.

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat