ENTRADES CAMPAMENT REIS
ENTRADES CAMPAMENT REIS Els Reis arribaran a Olot amb un format diferent a l'habitual, d'acord a les mesures COVID-19
 

El Centre Cultural els Catòlics d’Olot organitza un any més, i amb el suport de l’Ajuntament d’Olot, el Campament i la Cavalcada de Reis de la ciutat, que tindrà lloc del 2 al 4 de gener, i el 5 de gener de 2021, respectivament. L’entitat, que fa més de 70 anys que és la responsable d’organitzar l’esdeveniment, ha hagut d’adaptar les propostes a la normativa vigent, i en canvi constant, conseqüència de les mesures preventives de la Covid-19, per tal que els visitants puguin gaudir dels espectacles d’una manera segura.


El Campament Reial, un espai segur i amb entrada prèvia

El Campament Reial tindrà lloc del 2 al 4 de gener de 2021 i s’instal·larà, com anys anteriors, a l’interior de la Plaça Clarà. L’espectacle començarà a les 6 de la tarda, i els visitants podran gaudir de la visita en grups reduïts, per garantir les distàncies entre els diferents grups estables i de convivència. Per accedir al recinte, els espectadors hauran de disposar d’una entrada, adquirida prèviament de forma gratuïta a través de la pàgina web d’OlotCultura www.olotcultura.cat. A diferència d’altres anys, totes aquelles persones que no disposin d’entrada, no podran accedir al recinte. Les entrades, que permetran l’accés al Campament Reial cada 20 minuts, es podran retirar a partir del dijous 31 de desembre a les 10h i cada usuari podrà disposar d’un màxim de 4 entrades. L’aforament al recinte serà limitat d’acord amb la normativa de prevenció de la COVID.

Com a novetat, els carters reials formaran part de l’espectacle i no recolliran les cartes directament dels infants. Aquests els podran fer arribar les cartes a través de les bústies que s’habilitaran a l’interior i a l’exterior del campament, i també per correu electrònic a través de l’adreça reis@olot.cat.

Cavalcada

El proper 5 de gener SSMM els Reis d’Orient arribaran a Olot en un format diferent a l’habitual. Davant la resolució publicada al DOGC el passat 19 de desembre on es detalla com han de ser els esdeveniments i activitats nadalenques, la cavalcada d’enguany serà estàtica i amb un aforament limitat. Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a la ciutat el dimarts 5 de gener a les 17.30 h en les seves habituals carrosses i acompanyats dels personatges de la comitiva reial, que faran parada a la ciutat a partir del 2 de gener al Campament Reial instal·lat a la Plaça Clarà. La comitiva s’instal·larà als paratges del Parc Nou on els visitants podran saludar-los.

 

Per garantir el control de l’aforament, es necessitaran entrades per accedir al recinte. Aquestes es podran adquirir a través del web d’OlotCultura, https://olotcultura.koobin.cat/, i es posaran a la venda el dissabte 2 de gener de 2021 a les 10 h. Cada usuari podrà obtenir un màxim de cinc entrades, corresponent al grup de convivència. Des de l’organització, i tenint en compte la limitació d’aforament que comporta el nou format, es demana a la població que agafi les entrades realment necessàries, per evitar que cap infant quedi sense poder viure la màgia d’una nit tan especial.

imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat