INAUGURACIÓ DE DUES EXPOSICIONS DE L'ESCOLA MUNICIPAL D'EXPRESSIÓ
INAUGURACIÓ DE DUES EXPOSICIONS DE L'ESCOLA MUNICIPAL D'EXPRESSIÓ A partir de la setmana que ve els alumnes mostren el resultat dels treballs que han fet durant aquest cursEl dimecres dia 17 de maig, a ¾ de 7 de la tarda i a can Trincheria, s’inaugurarà l’exposició conjunta dels alumnes de joc plàstic, plàstica i taller d’arts plàstiques i de les alumnes del monogràfic per a adults de scrapbooking.

 

Un total de 33 alumnes d’entre 3 i 14 anys, han treballat la temàtica de la prehistòria. El resultat és l’exposició Ui!, Què fosc!. Es tracta de la instal·lació d'una cova a través de la qual els nens i nenes podran endinsar-se en el món de la prehistòria i veure-hi les maquetes de com els nens s'han imaginat els habitacles de fa milers d’anys.

 

Les alumnes del monogràfic scrapbooking exposaran els seus treballs en aquest mateix espai. Són àlbums de fotos personalitzats de diferents formats fets amb la tècnica del cartronatge i utilitzant paper i elements decoratius. Aquesta mostra es podrà veure fins el dia 28 de maig.

 

El divendres dia 19 de maig, a les 19h, es farà la inauguració de l’exposició conjunta que han fet els alumnes del monogràfic per adults de fotografia, i dels alumnes de ceràmica i il·lustració i còmic.  De fet es tracta de tres exposicions en una ja que no tenen cap lligam temàtic entre elles. Comparteixen un mateix espai  per ensenyar, fora de l’escola, el fruit del procés de treball que a través de l’aprenentatge han realitzat durant el curs.

 

Els alumnes de l’aula de ceràmica presenten l’exposició l’univers. Una col·lecció de personatges, planetes, llunes, habitants coneguts e inventats.  Els alumnes de l’aula d’il·lustració i còmic exposen dibuixos d’opinió. Un conjunt d’il·lustracions inspirades en problemàtiques o conflictes socials d’àmbits, més o menys propers i de temàtiques ben diverses.


I els alumnes del monogràfic de fotografia mostren  botiguers i botigueres. Un recull de retrats de personatges carismàtics  que s’han anat trobant darrera  els taulells dels comerços olotins. L’exposició es podrà veure fins el dia 11 de juny a la Sala 15.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat