OLOT HA DE DEIXAR D’ORGANITZAR CORREBOUS?
OLOT HA DE DEIXAR D’ORGANITZAR CORREBOUS? És la pregunta que hauran de respondre els ciutadans d’Olot a la consulta del mes de juny, que també demanarà l’opinió dels olotins sobre la variantEl dimecres 1 de juny a les 8h del matí començarà la consulta sobre els correbous.  Fins al dimarts 7 de juny a les 8h del vespre, els ciutadans d’Olot podran pronunciar-se sobre la celebració del correbou responent a la pregunta següent:

 

Olot ha de deixar d’organitzar correbous?

 

Coincidint amb aquesta convocatòria, l’Ajuntament d’Olot ha decidit incorporar una segona pregunta a la votació. A més dels correbous, el Consistori demana als olotins que expressin la seva opinió sobre la variant.  

 

Consideres la variant d’Olot una obra urgent i prioritària?

 

En tots dos casos, les respostes possibles seran: SÍ – NO – EN BLANC. 

 

A la compareixença d’aquest matí, l’alcalde Josep M. Corominas ha demanat “a tothom que s’hi impliqui, perquè la consulta pugui tenir una bona participació”. Segons Corominas, “és també una bona oportunitat perquè, a més dels correbous, es pugui posar sobre la taula la variant. No parlo de quin tipus de variant, sinó de la necessitat d’aquesta infraestructura”. L’alcalde també ha avançat que “l’Ajuntament afavorirà el debat i promourà la participació perquè el màxim número de persones prengui part de la consulta”.

 

Per votar a la consulta, caldrà estar empadronat a Olot abans de l’1 de març de 2016 i tenir més de 16 anys (s’ha d’haver complert aquesta edat abans que comenci el període de votació). Només es podrà votar per internet a través de la pàgina web de l’Ajuntament d’Olot (www.olot.cat). Caldrà identificar-se amb el DNI i amb la contrasenya que cada persona rebrà a casa. La tramesa postal es realitzarà durant aquest mes de maig. Si abans del dilluns 23 de maig no s’ha rebut la contrasenya caldrà dirigir-se a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà d’Olot perquè puguin generar un nou codi. 

 

Les persones que no tinguin accés a internet o bé que necessitin ajuda per votar podran adreçar-se a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Olot i a cinc equipaments públics de la ciutat:

-          Biblioteca Marian Vayreda

-          Institut Municipal de Promoció de la Ciutat d’Olot

-          Institut Municipal d’Educació

-          Consorci d’Acció Social de la Garrotxa

-          Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa 

 

En tots aquests espais, en el seu horari habitual d’obertura, es podrà participar de la consulta sobre el correbou i pronunciar-se sobre la construcció de la variant.  imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat