UN CENTENAR D’ACTIVITATS A "OLOT, TEMPS DE NADAL"
UN CENTENAR D’ACTIVITATS A "OLOT, TEMPS DE NADAL" L’ambient nadalenc comença aquest divendres amb l’encesa de la il.luminacióA ¾ de 6 de la tarda d’aquest divendres es posarà en marxa la il.luminació de Nadal d’Olot. Amb un acte, que tindrà lloc a la plaça del Teatre, s’encendran els llums de Nadal que s’han instal.lat a diferents espais de la ciutat per iniciativa de l’Ajuntament amb l’Associació de Comerciants.

L’encesa dels llums de Nadal marca l’inici de la programació de l’Olot, temps de Nadal, un centenar d’actes que organitzat l'Ajuntament d'Olot, diferents entitats i associacions de la ciutat , tindran lloc des de finals d’aquest mes de novembre fins a mitjans de gener. Aquest any, la Fira del Pessebre amplia la seva durada, que es celebrarà del 5 al 8 de desembre, i comptarà amb una vuitantena de parades. El regidor de Promoció de la Ciutat, Estanis Vayreda, ha explicat que “amb la voluntat de consolidar els esdeveniments culturals i de lleure ampliem la durada de la fira a tres dies i mig en un cap de setmana que acostuma a ser molt bo per ocupació a la nostra ciutat”.

L’Olot temps de Nadal incorpora, com a novetat, el projecte Esplay, un espai de lleure educatiu que del 23 al 31 de desembre s’instal.larà a la sala El Torín. S’hi trobaran una quinzena d'activitats basades en el joc educatiu i la iconografia de la històrica marca Playmobil.

El 18 de desembre s’inaugurarà la pista de gel, que estarà en marxa fins al 10 de gener. I al 23 de desembre tindrà lloc la primera projecció del mapping “La màgia del Nadal” que es podrà veure a la façana de l‘Ajuntament fins al 6 de gener. La Mostra de Pessebres i el Campament Reial són altres de les activitats destacades de la programació de Nadal d’Olot.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat