"HORSEBALL", EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA DE BERTA BARNILS
"HORSEBALL", EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA DE BERTA BARNILS Aquest dissabte s'inaugura al pati de l'HospiciEn el marc de les activitats que giren al voltant de la celebració de la IV Gala dels Premis Horseball Catalunya, a partir del proper dissabte 23 de gener es podrà visitar per primera vegada una exposició fotogràfica sobre el horseball. Darrera la càmera, hi ha la jove Berta Barnils, que havent jugat aquest esport des de ben petita, s'ha convertit en pocs anys en un referent europeu de la fotografia del horseball.

L'exposició pretén mostrar un retrat de la intensitat, lluita, emoció, esforç, competició, superació, valors, repte i passió que transmet el horseball. Catalunya és una de les potències mundials en aquest esport que té com a assignatura pendent ser conegut i reconegut. L'amazona, el genet, el cavall, el binomi, la pilota i la cistella en són els protagonistes. La Berta publica habitualment les seves fotografies de horseball en revistes especialitzades d'hípica i en revistes locals i les ofereix a l'afició a la pàgina de Facebook Berta Barnils Horseball.

Amb aquesta exposició, Horseball Catalunya vol contribuir a donar a conèixer el horseball i alhora retre homenatge a Barnils per a la seva professionalitat,  constància i generositat en vers a aquest esport, a través de la bellesa de les seves imatges. L'exposició que s'inaugura a les 20 hores del dissabte 23 de gener, a  l'Hospici i es podrà visitar fins el dijous 18 de febrer en els horaris habituals de l’espai. Hi col.laboren la Federació Catalana d'Hípica, l'Ajuntament d'Olot i la Diputació de Girona.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat