NOU GRAN SOPAR DE “MENJA'T EL MÓN”
NOU GRAN SOPAR DE “MENJA'T EL MÓN” 35 joves van participar del sopar, dedicat a la XinaEl passat divendres, dia 20 de novembre, va tenir lloc a l'IDEAL el quart sopar de Menja't el món, inclòs dins els projectes de Pressupostos participatius de l’Institut Municipal d’Educació i Joventut, que consisteix en un cicle de sopars interculturals que es fan quinzenalment durant aquest trimestre. El primer es va dedicar a Llatinoamèrica amb menjars típics de Colòmbia i Perú. El segon va estar centrat a l'Àfrica i els països representats van ser Gàmbia i Marroc i el tercer va consistir en endinsar-se en la cuina de l’Índia i per aquest quart vam viatjar cap a la Xina. Els plats que es van poder assaborir van ser: fideus a les tres delícies,  llom amb salsa d'ostres i verdures i pa de gambes. Tots aquests plats van ser preparats exclusivament per joves i algun adult de la Xina establerts a Olot i a la Garrotxa.

L'assistència va ser un èxit i es va arriba als 35 participants, tots joves de la comarca que van poder gaudir del sopar així com també conèixer, una mica més, la cultura de la Xina a través de la seva cuina, la seva música i visualitzant diversos documentals sobre cultura i danses típiques del país. 

L'equip de l'IDEAL, Oficina Jove de la Garrotxa, agraeix la col.laboració i la implicació de tots els i les joves participants i conviden a tothom a la pròxima i última jornada dedicada a Europa que tindrà lloc el proper dia 11 de desembre. Les persones interessades es poden inscriure durant la setmana del 7 a l'11 de desembre al facebook de «Menja't el món» o al mateix IDEAL-OJG.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat