CANVIS EN ELS ACTES D'ARRIBADA DELS REIS
CANVIS EN ELS ACTES D'ARRIBADA DELS REIS La cavalcada sortirà a 2/4 de 7 de Plaça Clara i seguirà el recorregut previst. Però els trons s'instal.laran a la Sala El TorínQueda molt poc perquè Melcior, Gaspar i Baltasar arribin a Olot. El primer lloc on se'ls podrà veure serà al campament de la Plaça Clarà. Des d'aquest punt, a 2/4 de 7 h de la tarda, sortirà la cavalcada dels Reis, que recorrerà el centre de la ciutat.

Ses Majestats i els 300 patges que els acompanyen sortiran, doncs, de la Plaça Clarà i continuaran el seu itinerari  pels carrers Mulleras, Serra Ginesta, Major i Sant Esteve fins arribar al passeig d’en Blay. A causa del temps, Ses Majestats han decidit instal.lar els seus trons a la Sala El Torín. Així, en lloc de la ubicació habitual al capdamunt del Firal, la recepció dels Reis es farà a l'interior del Torín.

Des del Centre Catòlic –que fa 70 anys que organitza l’arribada dels Reis a Olot- ja tenen tot a punt per a la cavalcada que, com a novetat, aquest any comptarà amb uns nous personatges: els responsables del temps, els patges que allarguen les hores i els minuts perquè els tres Reis puguin entrar a totes les cases en una sola nit. Els responsables dels Catòlics han fet una crida a tots els olotins i olotines per seguir l'arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar.

Una altra de les novetats de l’arribada dels Reis a Olot és que fa el salt a les xarxes socials:
Us animem a penjar fotos del campament i de la cavalcada amb l’etiqueta #ReisOlot16


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat