1a MOSTRA DE TEATRE “EL PETIT FORMAT”
1a MOSTRA DE TEATRE “EL PETIT FORMAT” Tindrà lloc del 27 al 29 de novembreOlot serà epicentre d’una nova mostra de teatre durant el cap de setmana del 27 al 29 de novembre: ‘El petit format’. Com bé mostra el seu logotip d’una peixera, aquesta proposta que ens presenta l’entitat olotina “Una càpsula de teatre” pretén donar a l’espectador un tast teatral molt proper i d’aforament reduït, com si les obres poguessin esdevenir en una peixera.

El petit format és una mostra de teatre de companyies professionals i semiprofessionals en espais reduïts de la ciutat d’Olot, i vol aconseguir un vincle intimista entre l’espectador i l’artista. Les actuacions són propostes per a tots els públics i amb uns preus molt reduïts que van dels 6 als 10 euros. Els espais escollits per a la representació de les obres són, entre d’altres, Els Catòlics i l’Orfeó. "El petit format" s'ha presentat aquest matí, en un acte que ha comptat amb l'assistència del regidor de Cultura, Josep Berga, que ha destacat la importància d'aquest esdeveniment. Tota la programació ja es pot consultar a la pàgina web www.elpetitformat.cat

A part de les companyies teatrals que vindran el cap de setmana del 27 al 29 de Novembre s’ha organitzat una campanya de teatre a totes les escoles de P3 i l’escola Joan XXIII d’Olot, on hi portaran “El Conte de la Rateta” representat per la “Companyia Murmuri contes amb llum”. D’aquesta manera els infants de la ciutat gaudiran del teatre de ben a prop, des de les seves pròpies aules.

El petit format és un projecte que arrenca aquest any i que ha comptat amb la col.laboració del petit comerç de la zona del nucli antic. No només els comerciants s’han deixat inundar per la peixera del petit format, sinó que també voluntaris del món del teatre amateur de la ciutat ajudaran a fer possible la mostra durant aquell cap de setmana.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat