DUES PROPOSTES RELACIONADES AMB ELS JOVES A L’IN BETWEEN
DUES PROPOSTES RELACIONADES AMB ELS JOVES A L’IN BETWEEN Ricard de 3r, la història d’un noi de 3r d’ESO obsessionat per Ricard III i Shakespeare on the beat, una versió en hip-hop de Somni d’una nit d’estiuDijous dins la programació del LAP es podrà veure Ricard de 3r, de la companyia À trois teatre (dijous 12 de novembre, 21 h). Quim Àvila dóna vida al protagonista, un adolescent de 14 anys que viu un procés de metamorfosi personal. El jove es passa hores tancat al garatge de casa seva on no fa res més que alimentar la  seva percepció d’una realitat excloent, hostil i depriment. Topa amb l’obra Ricard III de Shakespeare i comença a obsessionar-se pel personatge i a transformar-se fins a convertir-se en un monstre.

El dissabte Facte Produccions portarà a l’escenari del Teatre Principal d’Olot Shakespeare on the beat, un musical sobre Somni d’una nit d’estiu a ritme de hip-hop. Els amants protagonistes són uns adolescents fascinats pel rap; el duc d’Atenes, el propietari d’una discogràfica; el rei i la reina, dos MC; el follet, un b-boy, i els artesans, un grup de rapers. Els versos d’aquesta obra de Shakespeare, una de les més representades, encaixen perfectament amb els versos i ritmes urbans.

El preu per veure Ricard de 3r és de 9 euros i per a Shakespare on the beat d’entre 3 i 12 euros (*descomptes per als menors de 12 anys). Les entrades anticipades es poden comprar a través d’internet a www.olotcultura.cat, al Teatre i a Can Trincheria.
 


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat