LA SETMANA QUE VE “DIVENDRES” S’INSTAL.LA A OLOT
LA SETMANA QUE VE “DIVENDRES” S’INSTAL.LA A OLOT La plaça Major es convertirà en el plató del programa de TV3, coincidint amb la setmana d’OrígensLa setmana que ve, el programa “Divendres” de Televisió de Catalunya farà parada a Olot. A partir del proper dilluns 16 de novembre, l’equip encapçalat per Espartac Peran s’instal.larà a la plaça Major des d’on es realitzaran les seccions del magazine, en ruta pels diferents municipis de Catalunya.

Amb motiu de la Fira Orígens, que tindrà lloc el 21 i 22 de novembre, “Divendres” arriba a Olot per donar a conèixer els atractius de la ciutat i posar de relleu la qualitat dels productes i la gastronomia local. Pep Nogué, col.laborador habitual del programa i pregoner de l’última edició de les Festes del Tura, serà un dels protagonistes de “Divendres”. Al seu costat a la plaça Major, també hi haurà alguns dels cuiners i productors locals que, a partir del dissabte 21, es traslladaran al Recinte Firal d’Olot per participar de la Fira Orígens.

El programa “Divendres” s’emet de dilluns a divendres per TV3 i està conduït per Helena García Melero, des del plató, i Espartac Peran, des del municipi que es visita cada setmana. La visita a Olot forma part de la promoció econòmica impulsada des de l’Institut Municipal de Promoció de la Ciutat en col.laboració amb diferents institucions i col.lectius per posar en valor la ciutat i les activitats que s’hi porten a terme.       


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat