AQUEST DIUMENGE, CANTÀNIA
AQUEST DIUMENGE, CANTÀNIA Més de 500 alumnes participaran de l’onzena edició de la Cantània, que aquest any porta per títol "Babaua. Les desventures de Mimí"Diumenge, a les sis de la tarda al Pavelló d’esports, es podrà gaudir de l’onzena edició del Cantània a Olot. Un projecte en què participen diverses escoles de la comarca, que preparen un repertori de cançons durant el curs que interpreten plegades en una cantata multitudinària. Més de cinc-cents nens i nenes actuen acompanyats d’una banda de músics professionals i de dos solistes.
 

La cantata d’aquest any porta per títol Babaua. Les desventures de Mimí, i és obra de Jordi Domènech (música) i de Pere Riera (text). La Mimí és un jove innocent preocupada pel seu aspecte i amoïnada perquè cap dels seus pretendents no li fa el pes. Cupido diu que l’ajudarà a canvi que l’acompanyi en un viatge per l’espai i el temps. En aquest trajecte la Mimí descobreix persones i fets que han estat importantíssims i això li farà restar importància a totes les banalitats que li havien preocupat fins llavors.

 

Aquest any hi participen els centres següents: l’Escola Malagrida, l’Escola de la Bòbila, el Cor de Maria, l’Escola Pia, el Petit Plançó, l’Escola Joan Maragall, l’Escola llar, la del Morrot, l'Escola Lluís Castells, Verntallat, Rocalba, l’Escola Castanyer, l’Escola del Pla de Dalt, l’Escola Volcà Bisaroques, el ZER del Llierca i l’Escola de Sant Roc.El projecte Cantània és una proposta de l’Auditori de Barcelona que acullen ciutats d’arreu de Catalunya. En total, al final de curs, uns 42 mil nens de 3r, 4t, 5è i 6è de primària hauran interpretat la cantata Babaua. Les desventures de Mimí.
imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat