JULIO MANRIQUE INTREPRETA A OLOT EL DON JOAN DEL SEGLE XXI
JULIO MANRIQUE INTREPRETA A OLOT EL DON JOAN DEL SEGLE XXI L’adaptació del clàssic de Molière arriba divendres al Teatre Principal amb les entrades exhauridesJulio Manrique interpreta el personatge més seductor de la història del teatre: Don Joan de Molière, sota la direcció de David Selvas. L’obra es podrà veure aquest divendres a les nou del vespre al Teatre Principal d’Olot. Es tracta d’una adaptació actualitzada del personatge més llibertí, infidel, seductor, hipòcrita i vividor de la literatura universal.

 

L’acompanyen en el repartiment Manel Sans, Lluís Marco, Cristina Genebat, Anna Azcona, Javier Beltrán, Nausicaa Bonnín i Xavi Ricard. Tot i que s’ha respectat l’obra original, aquest és un Don Joan adaptat als nostres dies. S’ha volgut fer versemblant la seducció tenint en compte els temps actuals. Manrique dibuixa un Don Joan contemporani, ple de contradiccions, que vol ser un reflex de la societat dels nostres dies.

 

A Don Joan l’únic que li interessa és conquerir dones, a les quals abandona tan bon punt ha estat amb elles. Poc importa la seva classe social ni a què es dediquin, totes cauen als peus del seductor.

 

L’espectacle ha exhaurit totes les entrades per veure’l al Teatre Principal d’Olot. De fet, a Barcelona ja havia venut totes les localitats per a les 34 representacions previstes al Teatre Nacional de Catalunya fins i tot abans d’estrenar-se.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat