QUIN FIRAL VOLEN ELS JOVES
QUIN FIRAL VOLEN ELS JOVES L'Ideal-Oficina Jove Garrotxa acollirà una sessió del procés participatiu. Serà el 18 de maigL'Àrea de participació de l’Ajuntament d’Olot impulsa el procés participatiu que determinarà com ha de ser el futur Firal. Després les sessions amb veïns, entitats, comerços... ara toca que els i les joves puguin dir quin Firal volen. En la sessió que es prepara per al jovent s’explicarà què s’ha fet fins al moment així com s’hi exposaran les propostes recollides en les sessions anteriors.

 

Des de l’IDEA-OFICINA JOVE DE LA GARROTXA es considera bàsica la participació del col·lectiu jove, en aquest i en qualsevol procés participatiu, ja que tenen molt a dir sobre com ha de ser la ciutat del futur, i a més a més, per pensar i dir com ha de ser un dels principals eixos d’activitat de la mateixa. De fet, són els joves que, per una simple qüestió d’edat, el viuran i el gaudiran durant més temps.

 

Per aquests motius, l’IDEAL-OFICINA JOVE DE LA GARROTXA fa una crida a totes les persones joves que hi vulguin participar, el proper dimecres 18 de maig a les 4h de la tarda a l’Espai Ideal-Oficina Jove, per opinar i demostrar, una vegada més, que els joves tenen coses a dir.

Consulta tota la informació del procés participatiu del Firal a
www.firalviu.cat

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat