QUÈ VOLS SABER SOBRE LA CONSULTA ?
QUÈ VOLS SABER SOBRE LA CONSULTA ? Aquest matí hem presentat el procés de votació sobre el correbou i la variant
El proper dimecres 1 de juny a les 8h del matí començarà la consulta que ha convocat l'Ajuntament d'Olot per conèixer l'opinió dels ciutadans sobre el correbou i la variant. Fins al dimarts 7 de juny a les 8h del vespre, els veïns i veïnes d'Olot de més de 16 anys podran expressar la seva opinió sobre les dues qüestions que es plantegen:

Olot ha de deixar d’organitzar correbous?
 
 
Consideres la variant d’Olot una obra urgent i prioritària?
 
En tots dos casos, les respostes possibles seran: SÍ – NO – EN BLANC

Per votar caldrà entrar a la pàgina web de l'Ajuntament www.olot.cat a l'espai dedicat a la consulta que ens portarà directament a l'enquesta. Ens haurem d'identificar, en un primer moment, amb el DNI o NIE i, a continuació, amb la contrasenya que aquests dies arribarà a totes les cases d'Olot.

29.068 ciutadans podran votar a la consulta d'aquest mes de juny. A la presentació del dispositiu previst per la consulta, l'alcalde Josep M. Corominas ha fet una crida a la participació. "Animo a tots els olotins i olotines a expressar la seva opinió a la consulta i demostrar que som una ciutat amb ganes de participar i implicar-nos". A la presentació, Corominas ha estat acompanyat de Jordi Güell, gerent de l'Ajuntament d'Olot, i Jaume Mateu de Muneval, l'empresa que s'ha fet càrrec de l'eina on line que permetrà realitzar la consulta d'aquest mes de juny. 

Per a més informació de la consulta cliqueu aquí


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat