A OLOT, AQUEST “NADAL SOBRE RODES”
A OLOT, AQUEST “NADAL SOBRE RODES” L’Associació de Comerciants i la Plaça Mercat sortegen un cotxe carregat de productesL’Associació de Placers de la Plaça Mercat i l’Associació de Comerciants d’Olot sortegen un cotxe carregat de productes, entre tots els clients que comprin a qualsevol de les botigues associades. Del 5 de desembre i fins al 5 de gener els comerços d’Olot que participen de la campanya “Nadal sobre rodes”, lliuraran als seus clients una butlleta per poder participar d’aquesta iniciativa. Caldrà omplir-la amb les dades personals  i dipositar-la a qualsevol de les urnes instal.lades a la Plaça Mercat o a les de les botigues dels comerços associats a l’ACO. En total són 127 comerços (21 de la Plaça Mercat i 106 d’associats a l’ACO) que lliuraran 60.000 butlletes.
 
El regidor de Promoció de la Ciutat, Estanis Vayreda, ha assegurat que “és una campanya molt ambiciosa amb un regal extraordinari que demostra la fortalesa del comerç de la ciutat i les dues associacions que la promouen: els Placers i l’Associació de Comerciants”. Vayreda ha afegit que “com Ajuntament és un orgull que les dues associacions sumin sinergies i que, tot i que han col.laborat en moltes coses, hagin decidit impulsar de forma conjunta aquesta gran campanya de Nadal”.

El sorteig de la campanya “Nadal sobre rodes” es portarà a terme el dissabte 9 de gener, a les 12 h, a la plaça del Mig.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat