Passeig Ramon Guillamet, 10 - 17800 OLOT
Tel. 972 27 91 01 - a/e: atencioalciutada@olot.cat

MENU PRINCIPAL > Ajuntament > Tauler d'anuncis > Notícies > CA-NYERA, EL NOU ESPAI DE COWORKING D’OLOT EN MARXA

CA-NYERA, EL NOU ESPAI DE COWORKING D’OLOT EN MARXA
CA-NYERA, EL NOU ESPAI DE COWORKING D’OLOT EN MARXA La inauguració de Ca-Nyera, als antics Magatzems Guitart, ha coincidit amb la festa del barri de la Font del Conill



Aquest dimecres 17 de juliol ha tingut lloc la inauguració de Ca-Nyera, el nou espai de coworking del centre d’Olot. Ha estat en el marc de la festa del barri de la Font del Conill quan Ca-Nyera ha obert portes a tothom que l’ha volgut visitar i conèixer.

 

Ca-Nyera Coworking està equipat per a 16 persones, l’espai també compta amb espais comuns, com ara dues sales de reunions, un pati i un office que estan a disposició dels usuaris. Dins els serveis que s’ofereixen als emprenedors hi ha internet i wifi, servei de neteja, fotocopiadora i taquilla personal. Els preus s’adapten a les necessitats dels usuaris, i van des dels 180 euros per una estada complerta als 30 eros al mes per qui necessiti ocupar l’espai només una vegada al mes. Al web  empresa.dinamig.cat/emprenedoria/coworking-olot trobareu més informació del projecte. Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb DinàmiG al telèfon 972279142 o bé al correu electrònic canyera.coworking@olot.cat.

 

En els darrers tres anys, ha augmentat en un 16% les persones ateses al servei d’emprenedoria de DinàmiG que han creat una empresa que es pugui ubicar en un  espai de coworking. Segons dades del Servei, a l’any 2016 es tractava d’un 20% del total d’usuaris mentre que al 2018 van ser del 36%. L’any passat més d’un terç de les persones emprenedores que han iniciat activitat econòmica ho han fet en un sector propici per instal·lar-se en un coworking. Aquest tipus de professions són serveis que es realitzen a empreses com poden ser assessors de qualitat, de prevenció de riscos, dissenyadors gràfics, programadors.... perfils que el treball en un coworking els enriqueix i permet deixar de treballar des de casa de manera assequible i compartint experiències amb altres professionals que es troben en situacions similars, amb els quals també poden generar projectes en comú. A Ca-Nyera el servei d’emprenedoria i empresa de DinàmiG realitza les tasques d’acompanyament a les persones que volen iniciar un nou negoci. Des d’aquest nou emplaçament del centre de la ciutat es vol acompanyar a les persones interessades a instal·lar-se als antics Magatzems Guitart.

 

Al llarg del 2018 varen passar pel servei d’emprenedoria de DinàmiG 248 persones, majoritàriament dones d’Olot amb estudis universitaris i en actiu. En els primers set mesos de l’any ja són 200 les persones que han utilitzat el servei i el seu perfil també és majoritàriament femení, resident a Olot, amb estudis superiors i amb feina.

 

La inauguració ha anat a càrrec de la regidora d’Empresa i Comerç, Gemma Canalias, de Jordi Martí, de l’estudi d’arquitectura i enginyeria Colomer Rifà i de l’alcalde d’Olot, Pep Berga. L’acte ha comptat amb l’assistència d’altres representants de la Corporació i dels professionals que han projectat i realitzat l’obra, del dissenyador que va guanyar el concurs per escollir el nom i la imatge del projecte i de la propietària del local (els antics Magatzems Guitart), entre altres. L’esdeveniment ha estat amenitzat pel duet Maria & Pol, uns joves músics de la comarca.



imprimir