Passeig Ramon Guillamet, 10 - 17800 OLOT
Tel. 972 27 91 01 - a/e: atencioalciutada@olot.cat

MENU PRINCIPAL > Ajuntament > Tauler d'anuncis > Notícies > PREINSCRIPCIÓ PER AL CURS 2020-21

PREINSCRIPCIÓ PER AL CURS 2020-21
PREINSCRIPCIÓ PER AL CURS 2020-21 És del 13 al 22 de maig per a les escoles bressol, el segon cicle d’Educació infantil, Educació primària i Educació secundària obligatòriaEl Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ja ha fet públiques les dates de la preinscripció i la manera com caldrà fer-la. Les famílies hauran d’inscriure els seus infants de forma telemàtica. Només de manera excepcional s’atendrà presencialment persones als centres educatius amb cita prèvia per fer el tràmit.

Pel que fa a la preinscripció a les Escoles Bressol Municipals d’Olot (Les Fonts, El Morrot, Sant Pere Màrtir i Sant Miquel) i a la Llar d’Infants Sant Roc la informació més important a tenir en compte és la següent:

La SOL·LICITUD TELEMÀTICA, del 13 al 22 de maig, es podrà tramitar omplint el formulari que trobareu a la pàgina web ime.olot.cat/escolesbressol/, a l'apartat de preinscripcions. També hi ha recollida la informació referent al procés de preinscripció, criteris generals i complementaris la i documentació que cal presentar. En el mateix formulari hi podreu adjuntar els documents acreditatius (escanejats o amb fotografia).

La SOL·LICITUD PRESENCIAL, del 19 al 22 de maig, es podrà realitzar a una escola bressol de manera excepcional per aquelles famílies que no tinguin la possibilitat de fer-la de forma telemàtica. En aquest cas caldrà sol·licitar cita prèvia a partir del dimecres 13 de maig, al telèfon 972 27 91 21, de 9 a 14h.


Pel que fa a la preinscripció al segon cicle d’Educació infantil (P3), Educació Primària i Educació secundària obligatòria cal tenir en compte el següent:

SOL·LICITUD TELEMÀTICA: del 13 al 22 de maig. Caldrà omplir la sol·licitud que es troba al web del Departament d’Educació www.ensenyament.gencat.cat. A continuació, s’haurà d’enviar el resguard de la sol·licitud i la documentació necessària (escanejada o amb fotografia) mitjançant un correu electrònic a la bústia oficial del centre demanat en primera opció.

SOL·LICITUD PRESENCIAL: del 19 al 22 de maig. De manera excepcional i només per aquelles famílies que no tinguin possibilitats de realitzar la preinscripció telemàtica s’oferirà atenció presencial al centre que es demani en primera opció mitjançant cita prèvia. La cita prèvia es pot demanar a partir d’aquest dimecres 13 de maig al centre educatiu per telèfon o pàgina web.

Recordem que és important que es faci la preinscripció dins del termini establert. Enguany és molt important per a les famílies amb infants nascuts l’any 2017 que han de començar P3 i els nens i nenes nascuts l’any 2008 que han de començar 1r d’ESO. També per a tots aquells alumnes que vulguin demanar un canvi de centre.

Per més informació us podeu posar en contacte amb l’IME:
ime.olot.cat - 972 27 00 49 - ime@olot.cat


imprimir