Passeig Ramon Guillamet, 10 - 17800 OLOT
Tel. 972 27 91 01 - a/e: atencioalciutada@olot.cat

MENU PRINCIPAL > Ajuntament > Tauler d'anuncis > Notícies > CANVI DE LLOC DEL CICLE DE TITELLES A LES PLACES

CANVI DE LLOC DEL CICLE DE TITELLES A LES PLACES
CANVI DE LLOC DEL CICLE DE TITELLES A LES PLACES Per previsió de pluja es trasllada a l'Hospici“La veritable història dels tres porquets” obre aquest dijous 20 de juliol el cicle de titelles a les places. La companyia Xip Xap presenta aquesta divertida proposta, que començarà a 2/4 de 8h del vespre. Tot i que inicialment s'havia de fer a la Plaça Clarà, la previsió de mal temps ha fet traslladar l'espectacle a l'Hospici. El cicle de titelles a les places és una de les novetats de la programació de la Cua del Drac, que organitza l’Ajuntament d’Olot i empreses i entitats de la ciutat, pensada per a tots els públics, sobretot el familiar.

 

La segona sessió del cicle de titelles serà el dijous 27 de juliol a la plaça Pia Almoina. S’hi podrà veure les “Aventures  de l’Agustinet” a càrrec de Sebastià Verges, companyia nascuda al 1910 provinent del teatre de titelles de Sitges (Garraf), que fa espectacles per a tots els públics amb l'antiga tècnica del titella tradicional català.  

 

El dijous 3 d’agost a la Plaça del Carme serà el torn de l’espectacle “Dragonci” de la companyia “Titiriteros de Binéfar” amb més de trenta anys d’experiència, set discs, tres llibres i una llarga trajectòria d’espectacles que han portat per 38 països arreu del món.

 

L’últim espectacle del cicle s’ha programat per al dijous 10 d’agost a la Plaça Major. Serà “Circus” de Jordi Bertran que, des de  l’any 1987, va fundar la seva pròpia companyia, amb la intenció de difondre l’art de la marioneta i d’arribar, preferentment, al públic adult.

 

Totes les actuacions del cicle de titelles són gratuïtes i comencen a les 19:30h. En cas de pluja, les actuacions del mes de juliol es faran a l’Hospici i les de l’agost a la sala El Torin.imprimir