Passeig Ramon Guillamet, 10 - 17800 OLOT
Tel. 972 27 91 01 - a/e: atencioalciutada@olot.cat

MENU PRINCIPAL > Ajuntament > Tauler d'anuncis > Notícies > SANT JORDI

SANT JORDI
SANT JORDI Les xarxes socials d’Olot Cultura i de la Biblioteca Marià Vayreda s’ompliran d’activitats. Participa al concurs per dissenyar un punt de llibreSant Jordi, la festa cultural per excel·lència, no es pot celebrar aquest dijous dia 23 d’abril, a causa del confinament del país. Tot i així, des d’Olot Cultura han preparat activitats per continuar celebrant aquest Sant Jordi amb l’organització de diverses activitats virtuals que es podran seguir a través de les xarxes socials.

Aquest dijous al matí, a les xarxes socials d’Olot Cultura estrenarem la versió animada del conte dedicat al Santonegro, dins la col·lecció de contes de la faràndula. A les 11 h, l’Instagram de la Biblioteca Marià Vayreda d’Olot estrenarà una hora del conte especial de Sant Jordi, a càrrec de Lola Arqué. També al matí, a les xarxes socials del Festival Sismògraf es penjarà un vídeo l’espectacle ‘Balla’m un llibre’, que s’havia de veure el dijous a Olot si s’hagués celebrat el festival.

A la tarda, a les 16 h, a l’Instagram de la biblioteca s’estrenarà el Llibre Gegant del concurs de Sant Jordi 2019. A les 18 h, també a l’Instagram de la Biblioteca es recordaran portades antigues de revistes locals dedicades a la festa del llibre i de la rosa. A les 21 h, des de l’Instagram d’Olot Cultura es podrà assistir a un concert especial com a cloenda de la diada.

A més, durant tota aquesta setmana des de les xarxes socials de la Biblioteca Marià Vayreda es faran recomanacions de llibres per adults i infantils que es poden comprar a les llibreries d’Olot. Finalment, també s’impulsa un concurs de dissenyar el punt de llibre de Sant Jordi, a través de les xarxes socials d’Olot Cultura i de la Biblioteca Marià Vayreda.

 

Bases del concurs per dissenyar el punt de llibre de Sant Jordi

 

Des d’Olot Cultura proposen dissenyar els vostres punts de llibre especials de Sant Jordi. Durant tota aquesta setmana podeu penjar a les xarxes socials les vostres propostes. Els dissenys guanyadors s’imprimiran i es distribuiran entre tots aquells que s’emportin un document en préstec de la Biblioteca Marià Vayreda, quan l’equipament pugui tornar a obrir les portes.

Per participar del concurs, només cal penjar els dibuixos a les vostres xarxes socials amb l’etiqueta #SantJordiOlotCultura. Hi ha temps fins al divendres 24 d’abril. S’han de cenyir a les proporcions dels punts de llibre de 4,5 cm d’ample per 20 com d’alt. Cal guardar el document original perquè, en cas de resultar guanyadors, us el demanarem per fer-ne les reproduccions.

Els guanyadors els comunicarem el dilluns 27 d’abril a través de les xarxes socials d’Olot Cultura. El concurs és obert a tothom.

 imprimir