Passeig Ramon Guillamet, 10 - 17800 OLOT
Tel. 972 27 91 01 - a/e: atencioalciutada@olot.cat

MENU PRINCIPAL > Ajuntament > Tauler d'anuncis > Notícies > PAU RIBA CANTA LA HISTÒRIA DE JISÀS DE NETZEREIT

PAU RIBA CANTA LA HISTÒRIA DE JISÀS DE NETZEREIT
PAU RIBA CANTA LA HISTÒRIA DE JISÀS DE NETZEREIT El músic barceloní presenta aquest dissabte a Olot un espectacle carregat d’humor, amb unes nadales particularsPau Riba presenta Jisàs de Netzereit, el proper dissabte 7 de setembre a les 20 h a la sala El Torín. El concert és el capítol zero de la Guerra de les Galàxies. El fil argumental se situa entre la vida de Jesús ara fa 2.000 anys i la que viurà Jisàs d’aquí a 2.000 anys més. En aquest punt mig s’hi estableix una història paral·lela entre la de Jisàs i la Guerra de les Galàxies, on hi apareixen els protagonistes de l’actualitat política i social.

El concert parteix de músiques tradicionals, sobretot nadales. A partir d’aquí, Pau Riba les modela i les transforma, canviant-los la lletra i oferint una mirada irònica i humorística a la societat actual. L’acompanyament musical de les peces va a càrrec del grup de rock De Mortimers, que utilitza com a instruments joguines, objectes d’ús quotidià i aparells inventats.

Jisás de Netzerit és un espectacle transgressor. Riba assegura que està narrat Que-te-lé, un dialecte del català afectat per una correguda de vocals un punt a la dreta. Es troba a mig camí entre el munúlig, el xua de pellessus, i un divertit recital de nadales tradicionals.

Les entrades valen 8 euros si es compren anticipadament a www.olotcultura.cat, al Teatre i a Can Trincheria i 10 euros si s’agafen a la sala El Torín just abans del concert.


imprimir