Passeig Ramon Guillamet, 10 - 17800 OLOT
Tel. 972 27 91 01 - a/e: atencioalciutada@olot.cat

MENU PRINCIPAL > Ajuntament > Tauler d'anuncis > Notícies > ESTIU RIU

ESTIU RIU
ESTIU RIU Aquest dilluns 4 de maig s'obre la convocatòria de personal per a les activitats d'estiu a OlotL'Institut Municipal d’Educació i Joventut de l'Ajuntament d'Olot, i l’Institut Municipal d’Esports i Lleure d’Olot, convoquen llocs de treball temporals per a la campanya ESTIU RIU 2020. La contractació es farà en règim general de la Seguretat Social.

Els/les interessats/des poden adreçar-se a la pàgina web de l’Ajuntament d’Olot, triar la icona “INSCRIPCIONS” i Estiu Riu (cliqueu
aquí), omplir el formulari corresponent i adjuntar el currículum amb foto i la documentació que es demana.

Els terminis per poder-se presentar són:

Del 4 al 15 de maig de 2020


Més informació al correu electrònic: estiuriu@olot.cat
(En cas que finalitzi l’estat d’alarma i les instal.lacions de l’IMEJO poguessin obrir, la informació també es donaria de manera presencial a les oficines de l’IMEJO, AV/ Sant Joan de les Abadesses, 20 - 22 d'Olot, telèfon 972 / 27 00 49, Horaris: de dilluns a divendres de 8 h. a 15 h.)
 

El procés de selecció i/o posterior contractació de les persones seleccionades, queda supeditat a que la campanya Estiu Riu 2020 es pugui realitzar. En cas que les autoritats sanitàries, a causa del Covid-19, desaconsellin o prohibeixin realitzar les activitats de l’Estiu Riu, el procés de selecció i/o contractació de les persones seleccionades pot quedar anul·lat

No es farà pública la llista de persones seleccionades fins a tenir la seguretat que es podran realitzar les activitats previstes i amb l’autorització de les autoritats sanitàries.


En omplir la sol·licitud, caldrà que adjuntis:
⦁    Fotocòpia DNI.
⦁    Fotocòpia targeta de la Seguretat Social i número d’afiliació.
⦁    Fotocòpia núm. compte corrent o llibreta d'estalvi.
⦁    Fotocòpies titulacions.
*. Per a les activitats esportives: Fotocòpia del certificat de registre de les professions de l’esport.. Si no esteu registrats, fotocòpia de la titulació més alta.
⦁    Certificat de l’entitat on facis de voluntari/a.
⦁    Certificació negativa de condemna per delictes contra la llibertat i indemnitat sexual actualitzada.

Més informació a la pàgina de l'Institut Municipal d'Educació i Joventut d'Olot (cliqueu
aquí).imprimir