Passeig Ramon Guillamet, 10 - 17800 OLOT
Tel. 972 27 91 01 - a/e: atencioalciutada@olot.cat

MENU PRINCIPAL > Ajuntament > Tauler d'anuncis > Notícies > AMPLIACIÓ DEL MAPA D’ESTABLIMENTS AMB SERVEI A DOMICILI DURANT L’ESTAT D’ALARMA

AMPLIACIÓ DEL MAPA D’ESTABLIMENTS AMB SERVEI A DOMICILI DURANT L’ESTAT D’ALARMA
AMPLIACIÓ DEL MAPA D’ESTABLIMENTS AMB SERVEI A DOMICILI DURANT L’ESTAT D’ALARMA S’han introduït nous comerços d’alimentació, botigues i restauració doblant el nombre d’empreses inicials que ofereixen aquests serveisAquests darrers dies s’ha anat actualitzant el mapa de tots els comerços i negocis de la ciutat d’Olot que, durant aquest estat d’alarma, serveixen a domicili.

 

L’eina, que es va posar en funcionament ara fa més de dues setmanes per part de l’Ajuntament d’Olot i DinàmiG amb una cinquantena d’establiments, ja ha doblat el nombre de negocis amb servei a domicili.

 

Actualment, s’hi poden consultar més d’un centenar de negocis que estan en actiu. En concret, s’hi poden localitzar una cinquantena de comerços d’alimentació, deu farmàcies, unes trenta botigues i una desena de locals de restauració.

 

El mapa mostra de forma senzilla i a través d’icones la ubicació de tots els establiments a la ciutat d’Olot. L’objectiu d’aquest instrument és ser una font d’informació útil, actualitzada i un suport clau als ciutadans facilitant l’abastament de productes de primera necessitat, reduint la mobilitat la ciutadania i essent un reforç per als negocis que aquests dies fan aquest servei especial.

 

Cal destacar que a tots els emprenedors que realitzen aquest servei a domicili s’han facilitat fins a 150 pantalles de protecció per prevenir contagis per la COVID-19, cedides per l’agrupació 3D Voluntaris Garrotxa.

 

El mapa interactiu es va crear i desenvolupar després de la realització de prop de 200 trucades i contactes als diversos negocis de la ciutat i, al mateix temps, s’ha anat actualitzant amb les diverses incorporacions que s’han anat notificant.

 

L’espai es mantindrà permanentment actualitzat i es fa una crida perquè qualsevol establiment, negoci o comerç que vulgui incorporar-s’hi només ha de contactar al telèfon 972 27 91 42 o a través del correu electrònic empresa@dinamig.cat, facilitant la informació al respecte.

Consulta els estabiments amb servei a domicili aquí

 
                         
Alimentació Farmàcies Botigues Restauació Altres serveisimprimir