Passeig Ramon Guillamet, 10 - 17800 OLOT
Tel. 972 27 91 01 - a/e: atencioalciutada@olot.cat

MENU PRINCIPAL > Ajuntament > Tauler d'anuncis > Notícies > ACTUALITZACIÓ: ATENCIÓ PSICOLÒGICA

ACTUALITZACIÓ: ATENCIÓ PSICOLÒGICA
ACTUALITZACIÓ: ATENCIÓ PSICOLÒGICA Nova línia atenció psicològica de suport davant la pandèmia de la COVID-19
 

Aquest divendres 3 d'abril es posa en marxa un servei d’atenció psicològica via telefònica amb l’objectiu d’ajudar a totes aquelles persones que necessiten suport per afrontar i gestionar la crisi sanitària i la situació extraordinària que s’està vivint arran del coronavirus COVID-19.

 

Professionals del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa amb el suport de Dipsalut s’encarregaran d’atendre el telèfon i de donar resposta a les consultes rebudes al 972 27 91 51. Aquest servei gratuït funcionarà de dilluns a divendres de 9h del matí a la 1h del migdia i de les 4 a les 7h de la tarda. 

Amb la posada en marxa d’aquesta línia d’atenció psicològica, l’Ajuntament d’Olot vol acompanyar les veïnes i veïns de totes les edats que estiguin passant per situacions traumàtiques o difícils així com ajudant a moltes persones que, durant aquests dies d’emergència sanitària i de confinament per la declaració d’estat d’alarma, estan patint situacions d’estrès o tenen malestar psicològic. A part del suport psicològic i emocional, els professionals també lliuraran consells i pautes per un poder mantenir un confinament saludable.imprimir