Passeig Ramon Guillamet, 10 - 17800 OLOT
Tel. 972 27 91 01 - a/e: atencioalciutada@olot.cat

MENU PRINCIPAL > Ajuntament > Tauler d'anuncis > Notícies > MOBILE WEEK OLOT 2020

MOBILE WEEK OLOT 2020
MOBILE WEEK OLOT 2020 Un centenar d’escolars participen aquest matí de la Mobile Week OlotEls escolars d’Olot han estat els protagonistes de la Mobile Week. Un centenar d’alumnes entre l’escola Malagrida i Cor de Maria han participat de les dues activitats que han tingut lloc a la Sala El Torín. D’una banda, una gimcana virtual pel centre de la ciutat organitzada pels alumnes de quart de primària de l’escola de Sant Roc. L’altra proposta, realitzada per Innova Didàctic, ha consistit en resoldre reptes matemàtics amb l’Artie.

 

Xavier Marcet ha obert aquest dimarts la Mobile Week Olot 2020 que, després de les activitats d’aquest matí, continua amb tres actes per aquesta tarda. La xerrada “ Noves experiències digitals per un comerç local més competitiu” a càrrec del CEO d’Ayonow, Aleix Lagares (a les 15h a la sala d’actes de DinàmiG) i “Com estalviar en la factura de la llum” de Jordi Rabat, CEO d’Energy Tools (a les 17h a la seu de l’empresa).

 

Una altra de les propostes d’aquesta tarda és la taula rodona ‘Una gran oportunitat i 4 grans reptes’. Imma Reguant, subdirectora d’Inclusió Educativa del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, Martí Jofre de Startup Pildo Labs, Assumpta Farran, patrona de la Fundació Renovables i Giovanni Inturrisi, CEO de Zoetis seran els ponents de la una iniciativa que girarà entorn les oportunitats, reptes i preocupacions de la ciutadania. 277 persones han respost l’enquesta que servirà de base per iniciar el debat (19.30h Sala d’actes de l’Arxiu Comarcal).

 

Demà, tercer dia de la Mobile Week Olot, l’activitat es traslladarà a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. De les 10 a les 19h a l’entrada a l’Hospital hi haurà tallers pràctics de robòtica, d’intel·ligència artificial, d’impressió 3D d’aliments o de continguts audiovisuals en format 360º poden millorar la vida de les persones. A més, petits i grans podran conèixer el robot Pepper!. A les 12h, la Delegada Territorial de Tunstall Televida Rosalia Alonso pronunciarà la xerrada “La tecnologia al servei de les persones”.

 

Per últim, la periodista Xantal Llavina serà l’encarregada de posar el punt final a la Mobile Week Olot 2020 (a les 19.30h a l’Hospital). L’acte de clausura del Mobile també serà el moment de l’entrega dels guardons de l’inèdit concurs Innova’t de la Fundació Hospital d’Olot, que premia els professionals del centre que han aportat les millors idees o projectes en matèria d’innovació, creativitat aplicada a la salut digital, la qualitat assistencial i l’entorn.

 imprimir