Passeig Ramon Guillamet, 10 - 17800 OLOT
Tel. 972 27 91 01 - a/e: atencioalciutada@olot.cat

MENU PRINCIPAL > Ajuntament > Tauler d'anuncis > Notícies > XERRADA DE LA DOCTORA EN MEDICINA ROSA MARIA CORCOY

XERRADA DE LA DOCTORA EN MEDICINA ROSA MARIA CORCOY
XERRADA DE LA DOCTORA EN MEDICINA ROSA MARIA CORCOY Començarà aquest divendres a les 7h al Casal MariàLa doctora en medicina Rosa Maria Corcoy Pla oferirà la primera xerrada de l’any del cicle Els grans interrogants de la ciència sobre l’anomenada paradoxa de l’obesitat. Mentre que és sabut que l’excés de pes augmenta el risc de patir moltes malalties, en els darrers anys, diversos estudis han determinat que en pacients amb una malaltia ja establerta l’obesitat s’associa a menys mortalitat. Aquest fet és conegut com la paradoxa de l’obesitat.

Els experts diuen que ara per ara no es pot dir que cal recomanar als pacients que augmentin de pes, ja que no està clar si aquesta relació és causal o deguda, per exemple, al fet que els pacients més greus perden pes.

Rosa Maria Corcoy, cap de la Unitat de Diabetis de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau ens posarà al dia i intentarà respondre a aquest gran interrogant. L’entrada a la xerrada és gratuïta. El cicle Els grans interrogants de la ciència està organitzat pel SIGMA i l’Institut de Cultura d’Olot.


imprimir