Passeig Ramon Guillamet, 10 - 17800 OLOT
Tel. 972 27 91 01 - a/e: atencioalciutada@olot.cat

MENU PRINCIPAL > Ajuntament > Tauler d'anuncis > Notícies > COMENÇA EL PROGRAMA DE DIRECCIÓ COMERCIAL D’ESADE

COMENÇA EL PROGRAMA DE DIRECCIÓ COMERCIAL D’ESADE
COMENÇA EL PROGRAMA DE DIRECCIÓ COMERCIAL D’ESADE 21 professsionals de 17 empreses participen del programa, que acull la FESLa Fundació d’Estudis Superiors d’Olot acull el Programa de Màrqueting i Vendes d’ESADE adreçat a comercials i directius. El passat dijous 25 de febrer va començar el programa que, de 100 hores de durada, inclou 8 sessions dedicades a aspectes com la conducta del consumidor, el màrqueting digital, la segmentació de mercats, la planificació comercial o la gestió d’equips d’alt rendiment.

Sota la direcció de Carles Torrecilla, professor titular del Departament de Màrqueting d’ESADE, el programa compta amb la presència de docents d’alt nivell que viuen la realitat empresarial en primera persona. Mònica Casabayó, consultora a Decathlon, Mahou o La Caixa; Julio Villalobos, key account manager a Philips; Oriol Iglesias, col.laborador amb programes de consultoria i docència a Telefónica, Deutsche Bank o Bassat-Ogilvy; o Jaime Castelló, que ha ocupat posicions directives a Gallina Blanca o Campofrío, entre d’altres.

Aquest programa és part de l’itinerari de l’Executive Master in Management, un títol propi de la Universitat Ramon Llull que es pot realitzar de forma modular i que inclou, a més, el Programa de Direcció Financera (que es va portar a terme a la FES l’any 2014) i el Programme for Leadership Development (que es va realitzar a la FES l’any 2015). Els alumnes que al llarg d’aquests 3 anys hagin cursat els tres programes, podran accedir al títol d’Executive Master in Management.

El programa de Màrqueting i Vendes d’enguany compta amb la participació de 21 alumnes de perfils diversos i de 17 empreses diferents. Des d’autònoms fins a directors d’associacions i fundacions, passant per professionals d’empreses privades de l’àmbit de la metal.lúrgia, l’enginyeria, la indústria càrnia o els serveis, entre d’altres.


imprimir