Passeig Ramon Guillamet, 10 - 17800 OLOT
Tel. 972 27 91 01 - a/e: atencioalciutada@olot.cat

MENU PRINCIPAL > Ajuntament > Tauler d'anuncis > Notícies > ACTUALITZACIÓ: SERVEIS SOCIALS

ACTUALITZACIÓ: SERVEIS SOCIALS
ACTUALITZACIÓ: SERVEIS SOCIALS Els Serveis Socials reforcen l’atenció als col.lectius més vulnerablesDavant les mesures de protecció establertes pel Departament de Salut per evitar la propagació del coronavirus, el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa només realitza atenció presencial en cas d’urgència, tot i que el personal treballa des de casa. Per consultes i dubtes us podeu posar en contacte amb el CASG al telèfon  972 26 66 44 o bé mitjançant el correu electrònic casg@casg.cat.

Des de la declaració de l’estat d’emergència i en relació als serveis d’atenció a la gent gran, no estan en funcionament els centres de dia i s’ha restringit l’accés del familiars a les residències.

Pel que fa al Servei d’Ajuda a Domicili, s’ha deixat de prestar el servei de neteja per tal de dedicar tots els esforços a la resta de serveis d’atenció a la persona. Personal del Consorci i de Creu Roja s’ha posat en contacte a totes les persones amb servei de teleassistència per conèixer el seu estat i fer-ne un seguiment.

El CASG d’acord amb el Consell Comarcal i els diferents ajuntaments de la Garrotxa està gestionat la distribució de les targetes moneder. Des del CASG es posaran en contacte amb les famílies beneficiàries de la beca de menjador per informar-los del dispositiu. La previsió és que la Generalitat faci arribar les targetes al llarg d’aquesta setmana.

Per tal de donar resposta a les necessitats que, derivades de l’estat d’emergència pel coronavirus, puguin sorgir aquests propers dies s’ha creat una Borsa de Voluntariat. Cada ajuntament de la Garrotxa ha creat una xarxa de persones voluntàries. En el cas d’Olot, més de 90 persones ja en formen part. Per apuntar-s’hi, cal omplir el formulari d’inscripció que es pot trobar a la pàgina web de l’Ajuntament d’Olot www.olot.cat.

 

 

 

INFORMACIÓ DE CONTACTE DEL CASG

Per consultes i dubtes: 972 26 66 44 - casg@casg.cat

Altres telèfons a tenir en compte:

Telèfon de violència masclista: 900 900 120

Infància Respon: 116 111imprimir