Passeig Ramon Guillamet, 10 - 17800 OLOT
Tel. 972 27 91 01 - a/e: atencioalciutada@olot.cat

MENU PRINCIPAL > Ajuntament > Tauler d'anuncis > Notícies > ACTUALITZACIÓ: COMUNICAT

ACTUALITZACIÓ: COMUNICAT
ACTUALITZACIÓ: COMUNICAT Comunicat de l’Alcalde d’Olot, Pep Berga, en relació a la notícia publicada aquest diumenge pel Diari de Girona sobre la residència del Tura
 

Comunicat de l’Alcalde d’Olot, Pep Berga, en relació a la notícia publicada aquest diumenge 29 de març pel Diari de Girona sobre la residència del Tura.

 

En primer lloc, vull desmentir que hagi refusat una actuació de l’exèrcit a la Residència del Tura. En conversa mantinguda divendres passat amb el Subdelegat del Govern Central a Girona, Sr. Albert Bramon, em va demanar per les conseqüències que està tenint per a la ciutat la COVID-19. Vàrem estar parlant de la situació d’Olot, de les mesures que des de l’Ajuntament hem pres fins al moment i de les actuacions amb què estem treballant per fer-hi front. Durant la trucada, no es va fer cap referència a l’exèrcit ni a cap possible actuació a la residència del Tura.

 

Vull deixar clar que, en cap moment, dubtaré en demanar a ajuda al Govern de la Generalitat i el Govern de l’estat per reduir l’impacte d’aquesta pandèmia a la nostra ciutat. Davant d’aquesta situació, i com sempre, prioritzo la ciutat i les olotines i olotins i no és moment de dedicar-se a tot allò que no sigui frenar la pandèmia.

 

Per aquest motiu, i en segon lloc, reclamo al Subdelegat del Govern Central a Girona, Sr. Albert Bramon, que desmenteixi públicament la notícia del Diari de Girona.

 

I, en tercer lloc, insto al Diari de Girona a rectificar la informació que avui publica el rotatiu i que, en cap cas, ha contrastat amb l’Ajuntament d’Olot.

 

Com a Alcalde d’Olot, la meva prioritat és impulsar totes les accions necessàries per vetllar per la salut de les olotines i els olotins. És el que hem fet des de l’inici de la pandèmia amb totes les institucions i organismes amb els que seguim treballant. El que no permetré és que es falti a la veritat i que es posi en dubte l’actuació de l’Ajuntament d’Olot. La nostra única voluntat i prioritat és ajudar les famílies en aquest moment tan complicat i en el que tots hem de treballar conjuntament amb un únic objectiu: evitar la propagació de la COVID-19. 

Pep Berga
Alcalde d'Olot

 imprimir