Passeig Ramon Guillamet, 10 - 17800 OLOT
Tel. 972 27 91 01 - a/e: atencioalciutada@olot.cat

MENU PRINCIPAL > Ajuntament > Tauler d'anuncis > Notícies > PODA D’ARBRES AL PASSEIG DE BARCELONA

PODA D’ARBRES AL PASSEIG DE BARCELONA
PODA D’ARBRES AL PASSEIG DE BARCELONA S’ha programat aquest dimecres 19 de febrer i dijous 20. Suposarà restriccions de trànsitAquest dimecres dia 19 i el dijous dia 20 de febrer, està previst podar els arbres del passeig de Barcelona, entre la cruïlla de l’Ideal i l’entrada al pàrquing de la Plaça de Catalunya.

 

Els treballs es faran de 7’30 a 8’30, de 9’05 a 13 i de 14 a 19 hores.

 

 

Els vehicles procedents de les Preses i en direcció cap a la plaça Clarà, podran passar sempre.

 

En canvi, els vehicles que volen anar des del centre cap a l’avinguda Santa Coloma seran desviats de la manera següent:

 

-       Vehicles que circulen pel carrer Mulleras i volen anar cap a l’avinguda Santa Coloma es desviaran per la plaça Clarà, per davant de l’Escola Pia (on s’haurà prohibit l’aparcament per permetre el gir), plaça Catalunya i pel carrer Nonet Escubós ja podran tornar accedir al passeig de Barcelona.

 

-       Vehicles que circulen per l’avinguda Reis Catòlics i volen anar cap a l’avinguda Santa Coloma. Abans de la plaça Clarà trobaran un rètol que els indicarà que el passeig de Barcelona és tancat. Quan arribin a la cruïlla amb la plaça Catalunya, trobaran el carril dret de la plaça Clarà tancat amb cons i un rètol indicant que per anar a les Preses o a Santa Coloma han de passar per la plaça Catalunya. En aquest punt, el carril central i el de l’esquerre estaran lliures i els conductors podran continuar fins la cruïlla de l’Ideal, per baixar pel carrer Vilanova o bé girar a l’esquerre cap al carrer Mulleras.

 imprimir