Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Regidors
Inici >

Maria Assumpció Camps i Bosch

Mariona_Camps

 

Des del 2019 Mariona Camps Bosch és la regidora d’Educació i Joventut, Salut i Seguretat de l’Ajuntament d’Olot.

Nascuda l’any 1965, és mestra, pedagoga i logopeda. Diplomada en Magisteri per la Universitat de Girona, llicenciada en Ciències de l’Educació per la Universitat Autònoma de Barcelona i màster en Audició i Llenguatge per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Amb una trajectòria professional vinculada sempre al sector educatiu, va iniciar el seu recorregut al CDIAP Garrotxa i, posteriorment, va assumir la direcció de l’Escola d’Educació Especial Joan XXIII on va treballar-hi durant 9 anys. Més tard, va exercir de logopeda itinerant des del CREDAG i, a continuació, va treballar com a orientadora a diferents equips d’assessorament psicopedagògic (EAP) en alguns dels quals va assumir-ne la direcció. Posteriorment, i durant dos cursos, va assumir la coordinació dels EAPs de Catalunya des de la Subdirecció d’Educació Inclusiva al Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.  

 

Càrrec

Regidora

Horari de visites

A concretar

Partit polític

Grup municipal
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat