Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Agenda d'actes

Inauguració de l’exposició de Mayte Vieta: “Estimar és un lloc”

Altres
museus-mayte-vieta-2.jpg

19 de juny de 2021


Descripció

Estimar és un lloc és el títol de la darrera proposta expositiva de l’artista Mayte Vieta (Blanes, 1971) per a la Biennal de Fotografia d’Olot, al Museu de la Garrotxa. El treball d’aquesta creadora multidisciplinària s’inscriu en el d’una generació sorgida a la dècada dels vuitanta del segle passat i que troba en la natura, l’hàbitat —entès com a espai emocional— i el cos els motius essencials de la seva recerca. Fotografies de gran format que capturen paisatges (des)localitzats, dels quals emergeix el respir d’una emoció i el sentiment d’un tempus fugit. El cel i la terra, les aigües enterbolides de l’oceà, la foscor de la nit o el silenci d’un paisatge atemporal s’entrellacen amb els versos del poema de Joan Margarit: “Estimar és un lloc, i sempre hi ha una cosa que m’ho desvela…” I quina és —ens preguntem— aquesta cosa? Quelcom d’imperceptible, però que conté el pes de la vida viscuda.

La mostra, a cura de Natàlia Chocarro, s’insereix en el nou conveni de col·laboració signat entre l’Ajuntament d’Olot i la Fundació Vila Casas, amb l’objectiu de traçar nous itineraris artístics en l’àmbit de l’art contemporani.

Ho organitzen: Fundació Vila Casas i Museus d’Olot

ACTIVITATS RELACIONADES


EXPOSICIONS
MAYTE VIETA:”ESTIMAR ÉS UN LLOC”
Del 19 de juny al 15 d’agost, Sala Oberta del Museu de la Garrotxa
MÉS INFORMACIÓ

""

Horari

12 h

Llloc

Sala Oberta del Museu de la Garrotxa

Preu

Activitat gratuïta. Per assistir-hi cal reservar plaça i descarregar-se una entrada.
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat