Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Continuen les visites als barris d’Olot

Fins ara ja s’han portat a terme sessions amb els veïns i les associacions de veïns dels barris de Desemparats, Morrot i Montolivet. Al llarg de les pròximes setmanes s’estendran a la resta de la ciutat.

 

25 de maig de 2021


Ahir, dimarts, l’alcalde d’Olot, Pep Berga, acompanyat de la regidora d’Hisenda, Montse Torra, van participar en la nova trobada amb veïns i representants de l’Associació de Veïns del barri de Montolivet. Com en la resta de sessions, la visita va consistir en un recorregut pel barri per conèixer de primera mà les actuacions de millora proposades per les veïnes i veïns d’aquesta zona de la ciutat.

Millores en el paviment, aspectes relacionats amb la recollida de residus i actuacions en determinats entorns de la zona van ser algunes de les accions i propostes que van sorgir durant la passejada que va resseguir l’itinerari que els mateixos veïns i veïnes havien seleccionat.  

La de Montolivet és la tercera de les trobades presencials als barris d’Olot des de l’inici de la pandèmia. Per conèixer l’impacte de la COVID-19 als diferents sectors i àmbits de la societat, l’Ajuntament d’Olot va iniciar el març de 2020 trobades virtuals, que han continuat de forma periòdica fins a l’actualitat. Amb la finalització de l’estat d’alarma, es van reprendre les trobades presencials que ja s’han portat a terme al barri de Desemparats i el Morrot.

L’objectiu d’aquesta iniciativa i trobades és la de conèixer de primera mà les propostes de millora a realitzar en el barri per tal de donar-hi una resposta ràpida. Al llarg de les pròximes setmanes les visites s’aniran realitzant a tots els barris de la ciutat.

 

 

  • Foto_3.jpg
  • Foto_1.jpg
  • Foto_2.jpg
  • Foto_4.jpg

    + 1

  • Foto_5.jpg
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat