Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Comunicació

Final del Concurs de fotografia i vídeo de la Setmana de Mobilitat Sostenible

D’aquesta manera, es tanquen els actes i accions d’aquesta commemoració que enguany ha comptat amb xerrades, pedalades i sessions informatives a Olot.

 

18 d'octubre de 2021


Aquest dilluns 18 d’octubre s’ha portat a terme el sorteig del Concurs de fotografia i vídeo sobre mobilitat sostenible; un dels actes que han format part de la Setmana de Mobilitat d’Olot que s’ha portat a terme des del passat 16 de setembre. En total, diversos usuaris han participat en aquesta acció a través d’unes 90 publicacions que han permès visualitzar i mostrar fotografies i instantànies d’elements, persones o exemples visuals d’ús de transports sostenibles a Olot.

Per participar-hi, els interessats i interessades només havien de mostrar les seves imatges a les xarxes socials Twitter, Facebook i Instagram amb l’etiqueta #MouteAOlot. Per poder entrar al concurs calia disposar de més de 18 anys i un compte públic a les xarxes socials. S’hi podia participar tantes vegades com es desitgés.

Mitjançant un sorteig aleatori, s’ha escollit a la persona guanyadora que finalment ha estat l’usuari d’Instagram @litolitolito1. El premi consta de dos mallots de Sismic, uns pals per caminar de Font Esports, una ampolla d’aigua, paraigua, joc de coberts ecològics i bossa de roba de l’ACO.

 

Finalització de la Setmana Europea de la Mobilitat d’Olot

D’aquesta manera es posa punt final als actes de la Setmana Europea de la Mobilitat a  Olot que, conjuntament amb la col·laboració d’entitats i associacions de la ciutat, ha comptat amb xerrades, concursos, la presentació del projecte Olotpedala, una bicicletada popular, jornades sobre el concepte de vehicles compartit  i un taller de restauració de bicicletes que han despertat l’interès de la ciutadania. La gran majoria de les activitats es van concentrar del 16 al 22 de setembre, coincidint amb la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat.

 

 

  • Premiat.jpeg
  • Imatge_Guanyadora_Sorteig.png
  • Material.jpeg
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat